verbond belangenbehartiging vervolgingsslachtoffers

Wordt donateur
15 juli 2020 nieuws

VBV-bijeenkomst 13 september 2020 afgelast met mogelijk een alternatief

Gewijzigde plannen voor bijeenkomst op 13 september 2020

Eerder dit jaar werd de geplande jaarlijkse bijeenkomst in de Casa 400 in Amsterdam afgelast i.v.m. risico’s en overheidsbepalingen rond het Coronavirus. Als alternatief voor dit jaarlijkse gebeuren was een nieuwe bijeenkomst gepland op 13 september 2020.

Helaas kan ook deze bijeenkomst geen doorgang vinden omdat het risico van besmetting nog steeds niet definitief lijkt te zijn geweken, omdat er grote zorg voor een mogelijk naderende tweede besmettingsgolf en omdat zij die doorgaans onze bijeenkomst bezoeken merendeels tot de risicogroep behoren. Casa 400 liet verder weten dat het aantal personen dat mag worden toegelaten tot de gebruikelijke vergaderruimte beperkt is tot maximaal 46.

Het VBV-bestuur is natuurlijk wel naarstig op zoek naar een alternatief want het echte contact met onze achterban, onze donateurs en onze VBV-vrienden wordt wel heel erg gemist.
Wij denken, of beter hopen een alternatief te hebben gevonden. Dat zou een digitale bijeenkomst moeten worden waarbij iedereen waar ook ter wereld via zijn of haar computer, laptop of tablet in kan loggen op een nog vast te stellen tijdstip om zo deze bijeenkomst bij te kunnen wonen.
Als dat allemaal lukt kan iedereen waar ook ter wereld inloggen om zo onze bijeenkomst op deze alternatieve manier mee te maken.

Het VBV-bestuur is er nog niet helemaal uit maar zodra bekend is of en hoe dit vergaderplan uitgevoerd kan worden, laten wij dat uiteraard per direct aan u weten. Misschien lukt dat zelfs op die 13de september 2020.

Een nieuwe editie van het blad VBV-Nieuws is in de maak. Als deze naar de drukker gaat hopen wij u ook meer te kunnen vertellen over onze plannen voor een digitale vergadering zoals boven werd aangegeven of mogelijk nog een ander alternatief.