verbond belangenbehartiging vervolgingsslachtoffers

Wordt donateur
8 augustus 2022 nieuws

Aankondiging: Algemene Vergadering in CASA-400 op Zondag 4 september 2022

De richtlijnen van het RIVM volgend is na drie jaren eindelijk weer een bijeenkomst mogelijk.
Het VBV-bestuur nodigt u uit voor een Algemene Vergadering op zondag 4 september a.s. in Hotel CASA 400.  Eerste Ringdijkstraat 4 – 1097 BC Amsterdam.
Aanmelden voor vergadering/lunch: zie a.u.b. informatie onderaan.

Zaal open: 10.00uur. Aanvang bijeenkomst: 10.30 uur

  1. Welkomstwoord en inleiding door voorzitter Flory Neter

  2. Financieel verslag BWF. Vragen over het financieel verslag en begroting kunt u altijd schriftelijk stellen via

    info@vbvinfo.nl

  3. Kort verslag penningmeester

  4. Voortbestaan VBV

  5. Ontwikkeling lopende zaken

  6. Rondvraag en sluiting

Rond 12.30uur: De traditionele VBV-lunch

Middagprogramma aanvang 14.00 uur met terugspeel-theater Theater Draad

Over de relatie tussen de eerste en de naoorlogse generatie wordt veel gesproken. Om dit onderwerp op lichtvoetige wijze over het voetlicht te brengen, hebben wij Theater Draad uitgenodigd. Onze rondetafelgesprekken (2018 ) over de relatie tussen onszelf en de naoorlogse generaties maken het voor u misschien mogelijk om verhalen met ons te delen. Die verhalen zullen dan door Theater Draad over het voetlicht gebracht worden. Denk er alvast over na en kom met verhalen!
Het is overigens niet voor het eerst dat deze theatergroep voor u optreedt; dat was in 2015 ter gelegenheid van 70 jaar bevrijding. Theater Draad is een improvisatietheater dat speelt wat u vertelt; het maakt gebruik van verhalen uit het publiek. De acteurs zetten dat verhaal om in beeldende, verbale, of muzikale weergave of in een combinatie hiervan. Een beeld in ruil voor een paar woorden, een dans voor wat zinnen, een koor van geluiden voor een verhaal dat al een tijdje zweeft op het puntje van uw tong, een komedie van enkele minuten voor een herinnering die u graag met ons wilt delen of een muzikale ode aan dat wat u dacht te zijn vergeten.

Hotel Casa is gelegen op loopafstand van Amsterdam Amstelstation. Het hotel beschikt ook over een ondergrondse parkeergarage maar heeft beperkte ruimte.

Aanmelden vergadering met aantal personen: stuur een e-mail aan info@vbvinfo.nl
Aanmelden lunch (donateurs en introducees) a €15 pp: meld het aantal
personen dat deel wil nemen aan de lunch.
Het totaal bedrag kan aan de zaal worden voldaan of worden overgemaakt op de bankrekening van het VBV: NL47 INGB 0005 0632 53 – graag vóór 30 augustus a.s.